Nedjeljko Crljen novi je predsjednik Zajednice tehničke kulture Grada Koprivnice

8. travnja 2022. godine u prostorijama Zajednice tehničke kulture Grada Koprivnica, Trg mladosti 1a, održana je Redovna i izborna skupština Zajednice tehničke kulture grada Koprivnice. Ispred Grada sjednici je prisustvovala Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika koja je zahvalila svim članovima Zajednice na doprinosu koji daju kroz svoj rad, te istaknula kako će i dalje imati podršku Grada. Skupštini je prisustvovalo 14 od ukupno 16 članova i voditeljica Kino sekcije „Mravec“ Karmen Bardek.Izvješće o radu i financijsko izvješće u mandatnom razdoblju od 2018. do 2022. podnio je predsjednik Sanjin Godek, izvješće Nadzornog odbora za 2021. godinu podnio je predsjednik Nadzornog odbora Krešimir Juratović, i izvješće Suda časti za 2021. godinu podnio je predsjednik Suda časti Stjepan Lončar.Zastupnici su jednoglasno usvojili sva izvješća.

Na sjednici su se birala i nova tijela upravljanja pa je tako dosadašnjeg predsjednika Sanjina Godeka, zamijenio Nedjeljko Crljen, a poslove tajnice i nadalje će obavljati Ljubica Cader.

U Izvršni odbor izabrani su: Ivan Gašparić iz Astronomskog društva Koprivnica, Stjepan Karas iz Aero kluba „Krila Koprivnice“, Vladimir Puž iz Foto kino kluba „Podravina“ i Ivana Bradić iz Ronilačkog kluba „Šoderica“.

U Nadzorni odbor izabrani su Krešimir Juratović iz Foto kino kluba „Podravina“, Anđelko Pokos iz Radio kluba „Koprivnica“ i Jadranko Pintar iz Zmajarskog kluba „Kampus“.

U Sud časti izabrani su Vladimir Talan iz Radio kluba „Talan co“, Dejan Treščec iz Ronilačkog kluba „Šoderica“ i Dušan Dulikravić iz Aero kluba „Krila Koprivnice“.

Sanjin Godek zahvalio se svima na suradnji i dosadašnjem radu, istaknuo kako je uvjeren da će Nedjeljko Crljen nastaviti dobro voditi Zajednicu, potom je vođenje sjednice prepustio novom predsjedniku.

Skupština je nastavljena usvajanjem programa rada i financijskog plana za 2022. godinu.

Prilikom predstavljanja programa, novi predsjednik Nedjeljko Crljen istaknuo je kako se nada da će svi članovi Zajednice biti jedinstveni, kako je za dobre rezultate potrebno veliko zalaganje i odricanje, te u budućem periodu očekuje od članova da se još aktivnije uključuju u programe.